Poznejte desatero internetového marketingu pro e‑shopy s BESTETO newsletterem

My víme, že newslettery dnes nabízí kdekdo.  Ale ty Besteťácké posíláme jen my. 

Proč zrovna BESTETO zpravodaj v 5 bodech

Proč byste si naše newslettery neměli nechat ujít? Třeba proto, že jsou to spíš takové poetické zpravodaje a spolu s nimi dostanete malé překvápko. A to není všechno. Mrkněte se na těchto 5 pádných důvodů.

1. Přiletí k vám Desatero internetového marketingu pro e‑shopy

Své věrné čtenáře máme rádi. Proto od nás jako malé překvapení dostanou marketingové desatero pro e‑shopy, které připravil náš obchodní ředitel Vláďa Přichystal. A to si pište, že Vláďa ví, o čem mluví. Desatero je v pdf souboru, takže si ho můžete rovnou vytisknout a mít  ho pořád na očích.

2. Víte, co se u nás děje

Podělíme se s vámi o ty nejžhavější novinky. A tak budete mít vždycky přehled o tom, když se pořádá další Nekonference, PPC na stojáka nebo kdy si máte přijít na konzultaci zdarma.

3. Mluví s vámi náš Besteťák Vláďa

Zpravodaj k vám vždycky dojde s podpisem našeho obchodního ředitele Vládi Přichystala, který stojí za každým newsletterem. Takže rozhodně nečekejte snůšku nudného a formálního povídání. Naopak. Čtení je to osvěžující, prostě jako kdybyste Vláďu potkali u kafe.

4. Dáme vám vědět, jaké články u nás vyšly

Nejlepší je samozřejmě sledovat náš blog pravidelně. Pokud to nestíháte, v našem newsletteru to doženete. Pošleme vám přehled těch nej článků.

5. Píšeme, když chceme něco říct

Nebojte se, nezahltíme vám e‑mailovou schránku. Píšeme, když máme co říct. Newslettery, které jsou plné slovní vaty, u nás nemají místo.

15. 09. 2017

Komentáře (0)

Přidat komentář

Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými obchodními podmínkami služeb Besteto.
Váš komentář podléhá ruční kontrole.